انتخاب بهترین اکستنشن مژه برای انواع چشم

انتشار 5 آبان 1402
مطالعه 7 دقیقه

بنابراین داشتن اطلاعات کافی در مورد اینکه فرم چشم شما چیست و بهترین مدل اکستنشن مژه مناسب چشم شما کدام است برای شما مهم و ضروری می‌باشد. در این مقاله، بهترین آموزشگاه اکستنشن مژه، سعی کرده‌ است به این سوالات پاسخ دهد. با ما همراه باشید.

انتخاب بهترین اکستنشن مژه برای انواع چشم

اینکه بهترین روش اکستنشن مژه برای انواع چشم چیست و کدام نوع کاشت مژه مناسب چشمان شماست؟ مهم ترین سوالی است که در اینجا به آن پاسخ می دهیم. تاریخچه اکستنشن مژه به 3500 سال قبل از میلاد باز می‌گردد؛ جایی که مصریان باستان از برس‌ها و کرم‌ها برای رسیدن به مژه‌هایی پرپشت و حجیم استفاده می‌کردند. امروزه هم اکستنشن مژه بسیار پرطرفدار می باشد و روش های بسیار متنوعی برای آن ایجاد شده است.

انواع کاشت مژه با توجه به تنوعی که بین انسان‌ها و فرم چشم‌های آنها وجود دارند، شکل گرفته‌اند؛ چون واضح است که هر مدل اکستنشن مژه برای هر نوع چشم مناسب نیست. چشم‌ها از نظر اندازه، شکل، عمق و رنگ متفاوت‌اند. بهترین مدل اکستنشن مژه برای هر فرد باید طوری انتخاب شود که متناسب با حالت چشم او بوده تا نتیجه جذاب و زیبایی هم داشته باشد.

چگونه اکستنشن مژه مناسب چشم خود را پیدا کنیم؟

اکستنشن‌های مژه در جنس، طول، حجم و میزان فر متفاوت وجود دارند. توجه به هر یک از این عوامل قبل از انجام این کار برای گرفتن بهترین نتیجه ضروری است. بیشترین مواد مورد استفاده برای ساخت اکستنشن مژه، ابریشم، موی راسو، موی مصنوعی یا موی طبیعی انسان است که مستقیماً با استفاده از چسب نیمه دائمی توسط یک مژه‌ کار حرفه‌ای روی مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شود.. یک مژه کار حرفه‌ای معمولا در مورد هر یک از این مواد و به عبارتی جنس مژه، با شما صحبت می‌کند و مژه‌هایی را به شما پیشنهاد می‌دهد که کاملاً برایتان مناسب باشد.

هنگام استفاده از کاشت مژه، به خصوص اگر برای اولین بار باشد، ممکن است از نتایج غیرطبیعی یا واکنش‌های آلرژیک آن بترسید. به همین دلیل لازم است قبل از استفاده از اکستنشن مژه، همه عوامل موثر در ایجاد حساسیت (چسب نامرغوب یا مژه بی کیفیت) را در نظر بگیرید تا با خیال راحت این کار را انجام دهید.

اکستنشن مژه

موضوعات دیگری که باید قبل از استفاده از اکستنشن‌ها با مژه کار صحبت کنید عبارت‌اند از:

طول اکستنشن مژه

انتخاب طول نامناسب اکستنشن مژه می‌تواند به مژه‌های طبیعی شما آسیب برساند. علاوه بر این، با مژه‌های خیلی بلند امکان دارد که راحساس راحتی نکنید و حتی ترسناک به نظر برسید. مژه‌ها همچنین می‌توانند خیلی سنگین باشند (اجناس مصنوعی وزن بالاتری نسبت به اجناس طبیعی دارند) که این قضیه از رشد مژه‌های طبیعی شما جلوگیری می‌کند.

بنابراین، هنگام انتخاب بهترین اکستنشن مژه، قانون کلی این است که باید 3 تا 5 میلی‌متر بلندتر از مژه‌های طبیعی شما باشد. علاوه بر این موضوع، قطر اکستنشن‌ها باید تا حد امکان به قطر مژه‌های طبیعی شما نزدیک باشد. هرچه قطر مژه‌ها ضخیم تر باشد، تغییر بیشتر خواهد بود. پس اگر می‌خواهید با اکستنشن مژه‌ ظاهری طبیعی داشته باشید، به سراغ قطر نازک آن بروید تا علاوه بر عدم آسیب به چشم شما، جذاب‌تر به نظر برسید.

حجم اکستنشن مژه

مژه‌های حجم دهنده در سال 2010 محبوبیت خود را به دست آوردند و مردم فراتر از ظاهری بلند و فر را در اکستنشن مژه می‌خواستند. این حجم دهی و فر شدن بیش از حد، با گذاشتن تعداد زیادی از اکستنشن روی مژه انجام می‌شد. با این تفاوت که مژه‌های استفاده شده در این مورد بسیار سبک هستند.

بنابراین بدون آسیب رساندن به مژه‌های طبیعی، نتایج دلخواه را بوجود می‌آورد. حجم مژه‌ها با تعداد اکستنشن مژه‌های مجزا که با هم در یک “ریسه” جمع شده‌اند، تعریف می‌شوند. اگر شما هم به دنبال این هستید که مژه‌های پرپشت و فر داشته باشید، اکستنشن‌های سه بعدی برایتان گزینه مناسبی به نظر می‌رسد. اصولا این نوع اکستنشن برعکس ظاهر سنگینی که دارند، سبک بوده و چشم را اذیت نمی‌کند.

اکستنشن مژه مناسب هر فرم چشم

تعیین اکستنشن مژه مناسب برای فرم چشم مشتری یا افکت مناسب هر چشم کار آسانی نیست. هر صورت و هر چشم به اندازه DNA صاحبش منحصر به فرد و سلیقه مشتری نیز مخصوص به خودش است. اکستنشن مژه هم بسیار متنوع است که هرکدام ویژگی های خاص خودش را دارد (برای اطلاعات بیشتر می توانید این مقاله را مطالعه کنید: آشنایی با انواع کاشت مژه) . در این بخش با انواع کاشت مژه (بهترین مدل اکستنشن مژه) مناسب برای انواع چشم‌ها (بادامی، گرد، گود و فرو رفته و…. ) آشنا می‌شوید.

اکستنشن مژه برای چشم درشت

در کاشت مژه برای چشم درشت به خصوص اگر گرد هم باشد،ترجیحا در قسمت انتها و گوشه ی خارجی چشم ازمژه های بلند استفاده شده و در وسط چشم هم مژه با تراکم و قوس بیشتر بکار برود. این مدل اکستنشن مژه باعث می شود که چشم کشیده تر شود و چهره شما زیباتر و جذاب تر به چشم بیاید.

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه برای چشم های ریز

بهترین کاشت مژه برای چشم ریز، آنهایی هستند که باعث نشوند چشم فرد ریزتر شود و کمک کند تا درشت تر هم به نظر بیاید. به عبارتی نباید از مژه هایی که زیاد جلب توجه می کند برای آنها استفاده کرد؛ مثلا برای اکستنشن مژه چشم ریز نباید سایزهای خیلی بلند و پرپشت را بکار برد چون هم چشم کوچک تر دیده می شود و هم فرم نامناسب به آن می دهد. کاشت مژه گربه ای از جمله مدل هایی است که برای افراد دارای چشم ریز اصلا مناسب نیست.

اکستنشن مژه برای چشم بادامی

چشم بادامی رایج‌ترین فرم چشم می‌باشد. اکستنشن مناسب این مدل از چشم اصولا بلند می‌باشد و از نظر ظاهری متنوع‌ترین شکل هستند! مشتریانی که چشم‌های بادامی دارند می‌توانند هر مدلی را که می‌خواهند انتخاب کنند، زیرا اکثر مدل‌ها به این فرم چشم می‌آید. با وجود اینکه انواع اکستنشن‌های مژه با این مدل چشم سازگاری دارد، اکستنشن‌های مدل گربه‌ای و عروسکی بیشتر مناسب‌شان است. در مدل گربه‌ای، چشم‌ها متناسب‌تر دیده می‌شوند و در مدل عروسکی، چشم‌ها زیر مژه‌ها پنهان نمی‌شوند.

اکستنشن مژه برای چشم‌های گرد

طول چشم‌های گرد کمتر از قطر آن است و به همین جهت گردتر دیده می‌شود. اگر در تعیین نوع چشم خود مشکل دارید، مستقیماً به آینه نگاه کنید. اگر می‌توانید سفیدی چشم‌های خود را در بالا یا زیر عنبیه ببینید، پس حتما چشمان شما گرد است.

چشم‌های گرد می‌توانند نسبت به سایر اشکال چشم بازتر و روشن‌تر به نظر برسند. اما با یک انتخاب اشتباه مژه، ممکن است خیلی تغییر کنید و خیلی بد به نظر برسید. برای مثال از اینکه بخواهید چشم‌های خود را درشت تر کنید، بپرهیزید؛ در عوض مدل چشم گربه‌ای یا طبیعی را انتخاب کنید.

تمرکز مژه‌های بلند باید به سمت گوشه‌های بیرونی چشم باشد تا به کشیده شدن چشم‌ها کمک کند. از اینکه بخواهید بیش از حد مژه‌ها را فر کنید، بپرهیزید؛ چون چشم‌ها مات و مبهوت به نظر می‌رسد. اکستنشن مژه گربه ای از مدل هایی است که برای این نوع فرم چشم مناسب است.

اکستنشن مژه برای پلک افتاده

این مدل از چشم‌ها دارای پلکی هستند که به بیرون و روی پایه مژه‌های طبیعی افتاده است. بسته به سایز پلک، خط مژه می‌تواند زیر آن ناپدید شود و سبب تجمع مژه‌ها در زیر آن شوند. برای انتخاب مژه باید سعی کنید که از فر دادن آن به شدت خودداری نمایید. زیرا نوک فر مژه‌ها به پلک می‌چسبد و ظاهر بدی پیدا می‌کند. در نتیجه شما چشمانی غیر طبیعی و کاملا مصنوعی خواهید داشت.

به همین دلیل در کاشت مژه برای پلک افتاده باید مژه‌هایی انتخاب کنید که تقریبا صاف هستند و یک فر ملایم در طول مژه‌ها دیده شود. مژه‌های مدل حلقه‌ای را انتخاب کنید که در مرکز بلند تر باشند. به این ترتیب پلک کمتر دیده می‌شود و چشمان شما ظاهر زیبا و طبیعی پیدا خواهد کرد. اکستنشن مژه عروسکی از مدل هایی است که برای این نوع چشم مناسب است.

اکستنشن مژه برای چشم های پف دار

یکی دیگر از انواع فرم چشم، کسانی هستند که چشم های پف دار دارند. کاشت مژه برای چشم های پف دار باید به گونه ای باشد که قسمت مرکزی آن پرتر و طولانی تر باشد تا پلک را پوشش دهد.

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه برای چشمان رو به پایین

در مدل چشمان رو به پایین، گوشه‌های بیرونی پایین‌تر از گوشه‌های داخلی قرار می‌گیرند. برای چشم‌های رو به پایین باید از آرایش و یا مدل اکستنشن گربه‌ای به شدت خودداری کنید. این کار تنها باعث می‌شود تا شما غمگین و یا خواب آلود به نظر برسید.

در عوض مدل‌هایی که برای چشم‌های درشت به کار گرفته می‌شود بسیار زیباتر و مناسب‌تر است. شما همچنین می‌توانید از فر استفاده کنید تا چشمان‌تان جذاب تر به نظر برسد.

اکستنشن مژه برای چشم‌های گود یا فرو رفته

افرادی که چشم‌های گود دارند، پلک چشم، زیر استخوان ابرو پنهان است. درضمن چشم‌های این افراد تک‌پلکی هم است. اگر چشم‌های گود یا فرورفته دارید، هرگز از اکستنشن مژه گربه‌ای استفاده نکنید. با این نوع اکستنشن، نه‌تنها چشم‌‌تان زیباتر نمی‌شود، بلکه نوک موهای مژه‌ها دایما به پلک چشم‌تان برخورد می‌کند و این واقعا آزاردهنده است.

بهترین کاشت مژه برای چشم‌های گود، نوع عروسکی است. با این مژه‌ها چشم‌ها بهتر دیده می‌شوند. البته مدل طبیعی هم برای آنها خوب است و گوشه‌های چشم‌‌‌شان را تیزتر نمی‌کند. علاوه بر آن باید اکستنشنی با کمترین حالت فر برای آنها انتخاب شود.

پایگاه خبری طوطیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
سابمیت مقاله چیست؟
سابمیت مقاله چیست؟
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
مراحل سابمیت مقاله
مراحل سابمیت مقاله
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
مراحل اکسپت مقاله
مراحل اکسپت مقاله
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
تبدیل پایان نامه به مقاله!
تبدیل پایان نامه به مقاله!
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
گام به گام  مراحل چاپ کتاب
گام به گام مراحل چاپ کتاب
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه